Diensten

 
   
Privacyreglement
 

 

 

 
   

Diensten van ADR 


Notuleren

Gespecialiseerd in het notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten van raden van bestuur, commissarissen, managementteams, gemeenteraden en commissies, van ledenvergaderingen, hoorzittingen, informatieavonden, enz., in elke vorm: van een zeer gedetailleerd verslag tot een besluitenlijst.
In de regel is het verslag binnen acht dagen verzendklaar.

 
 
Secretariaatsservice

-

-
-
-
opstellen en versturen van brieven, vergaderstukken, facturen, rapporten e.d.;
maken en beheren van adressenbestanden;
ondersteunen bij het opstellen van teksten;
printen en kopiëren.
  Top

 
Detachering

Wij bieden u aanvullende of vervangende secretariaatsdiensten (periodiek of op tijdelijke basis) zonder arbeidscontract.

 

  Top
 

 
Telefoonservice

Van maandag t/m vrijdag wordt tijdens uw afwezigheid van 08.00 uur tot 17.30 uur uw telefoon opgenomen onder uw eigen firmanaam. Alle berichten worden aan u gerapporteerd.
  Top
 

Managementondersteuning

Voor het onder de aandacht brengen van uw producten of diensten bent u bij ons aan het goede adres. Wij assisteren ook bij de organisatie van een beurs of open dag.
  Top
   

Mailings

Wij verzorgen deze procedure van A tot Z: wij maken mailingbestanden aan of werken met aangeleverde gegevens, printen (ook in kleur) op uw eigen briefpapier, sorteren en verpakken, binden in, lamineren, verzenden en bellen na.
    Top  
     

Postbeheer


Geprinte/gedrukte correspondentie of e-mail: uw post wordt gefilterd en naar de juiste personen doorgestuurd met actuele postlijsten.
 
    Top  
   

Printen en kopiëren

Wij voorzien in elke kopieerbehoefte, zowel in zwart/wit als in kleur en tot 250 grams papier (alle kleuren). Wij onderscheiden ons door een uitstekende kwaliteit en service tegen een scherpe prijs.
Voor scripties, clubbladen, programma's en boekjes, maar ook voor gewone kopieën van bijvoorbeeld paspoort of rijbewijs, bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder verzorgen wij de complete nabewerking, waaronder:

-
-
-
-
-
-

vergaren
vouwen
nieten
snijden
inbinden
lamineren

Een levertijd van één dag is bij ons bijna standaard. Als u de kopij digitaal aanlevert, kunnen wij ook nog afspraken maken over eventuele thuisbezorging of postverzending, zodat u er de deur niet meer voor uit hoeft.

Veel verenigingen en clubs hebben bij ons een rekening, zodat de bestuurs- en commissieleden de kopieerkosten niet voor hoeven te schieten. Dit bespaart zowel de penningmeester van de club als ons tijd en kosten. Op de kwartaalnota vermelden wij de naam van de besteller.

 
    Top  
   

Redigeren

Uw rapport, verslag, scriptie, boek, nieuwsbrief, etc. is klaar, maar u wilt het nog eens na laten lezen? Wij kunnen uw teksten 'meelezen' en eventueel corrigeren waarbij de wijzigingen door u geaccordeerd kunnen worden.
 
    Top  
   

Evenementen

Binnenkort een beurs, open dag, bijeenkomst of ander evenement? ADR helpt u graag met de organisatie van de uitnodigingen, reserveringen, ontvangst etc..
 
    Top  
     

Vergaderruimte

Wij hebben een vergaderruimte beschikbaar voor 8 à 10 personen.
 
    Top  
 
 
   

Notuleren

Secretariaatsservice

Secretariaatsservice

Telefoonservice

Managementondersteuning

Mailing

Printen en kopiëren

Printen en kopiëren

Redigeren

Vergaderruimmte

 
ADR - Nieuwe Kerkstraat 59b - 4421 JZ Kapelle - Tel. 0113 - 34 21 48 / 06-51 06 80 48 / 06-52 13 75 18 - ada@adaderegt.nl